Raportimet e mediave konfirmojnë se BDI nuk ishte dakord me propozimin e Zaev që të gjithë administratorët të marrin 14.500 denarë si masë për të trajtuar pasojat e koronavirusit.

Kreu i LSDM-së dhe ish-kryeministri Zoran Zaev ka pranuan se lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, kishte kundërshtuar ligjin e qeverisë për shkurtimin e pagave të administratës.

Duke folur në emisionin “Vetëm intervista” në Kanal5, ai vuri në dukje se ai kishte parashtruar një propozim për të ulur pagat e administratës, por propozimi i tij ishte miratuar në mënyrë dërrmuese në një mbledhje të kabinetit.

Zaev, megjithatë, njoftoi se kjo masë mund të futet në të ardhmen./Zhurnal.mk