Capital T siç duket nuk është marrë vesh me producentët e këngës të cilën këtë radhë e ka bërë si ripërpunim.

Pak ditë më parë Capital T hodhi në treg këngën me titull “Akull”.

Ajo u pëlqye shumë nga publiku dhe brenda pak ditësh arriti 1 milionë klikime.

Kënga fliste për një çift, i cili kishte në mes tradhtinë, megjithatë veshin të gjithëve na i tërhoqi pjesa me motive indiane.

Ashtu si tek kënga “Kujtime” Capitali kishte përdorur një pjesë me motive indiane dhe ndjekësit e kuptuan menjëherë se ajo ishte e vjedhur.

Kjo pjesë e këngës është e shkëputur nga “Galliyan” , kolonë zanore e filmit të famshëm të Bollyëood-it “Ek Villain”.