Me e-skuterin e ri, përdoruesit mund të udhëtojnë 30 kilometra me një shpejtësi prej 25 km në orë.

Prodhuesi kinez i elektronikës Xiaomi nuk përfaqësohet vetëm në industrinë e smartphoneve, por prodhon edhe pajisje shtëpiake, pajisje sportive dhe skuterë elektronikë

Modeli i ri i skuterit elektronik, Xiaomi Electric Scooter 1S, mund të përshkojë një distancë prej 30 kilometrash me një mbushje.

Automjeti elektrik arrin një shpejtësi deri në 25 km/orë, ka të integruar një pult interaktiv dhe një sistem frenimi të dyfishtë, siç raporton Gizchina.

Për më tepër, përdoruesit mund të zgjedhin midis tre mënyrave: kursimin e energjisë (ECO), normalen (D) dhe mënyrën sportive (S).