Smartfoni i ri Xiaomi arriti 124 pikë në testin DxOMark. Asnjë pajisje nuk ka qenë kurrë më parë kaq e suksesshme.

Edhe para prezantimit zyrtar të modeleve më të fundit të smartphoneve Xiaomi Mi 10 dhe Mi 10 Pro, u njoftua se njëri prej tyre do të ngjitej në fron në vlerësimin e pajisjeve më të mira të kamerës. Pas një testi të detajuar si zakonisht (1600 foto në laborator, në rrugë, dhe 2 orë video), kompania DxOMark i dha Xiaomi Mi 10 Pro gjithsej 124 pikë – më shumë se çdo smartphone tjetër më parë.

Katër kamera në anën e pasme

Xiaomi Mi 10 Pro përveç një aparati parësor me 108 megapixelë, ai ka një telekamera 12 megapixel, një telekamerë prej 8 megapixel dhe një aparat fotografik me kënd të gjerë me 20 megapixelë. I shkëlqyeshme për foto dhe video

Kur bëni fotografi, kamera karakterizohet nga detaje të sakta, një raport i ekuilibruar i shkëlqimit, dhe, mbi të gjitha, vlera të jashtëzakonshme të zmadhimit. Në video, ka 104 pikë, por kjo është gjithashtu një vlerë e lartë.