Xhensila dhe Besi kanë shkuar t’i ndihmojnë të prekurit nga tërmeti.

Ata janë prekur shumë me gjendjen aty.

Besi dhe Xhensila në atë moment kanë shpërthyer në lot.

Më poshtë mund të shihni pamjet e tyre