LSDM ka kaluar tre vjet kur bëhet fjalë për sportin dhe punëtorët e sportit.
Tani, në stilin e mashtruesit Zaev, ata menduan se do të gënjejnë sportistët dhe do tju premtojnë gjithçka. Të gjitha masat me të cilat ata mburren janë marrë në kohën e qeveris të VMRO-DPMNE. LSDM nuk morën asnjë masë.

Për tre vitet e fundit nuk është ndërtuar asnjë pishinë apo objekt i madh sportiv.
Nuk ka salla apo stadiume të reja.
Të gjitha sukseset sportive që janë bërë janë falë investimit të VMRO-DPМNЕ në sport dhe kujdesit që sportistët kanë pasur në të kaluarën.

Cili do të ishte rezultati i një sporti kur një historian dhe një ekonomist “kujdesej” për zhvillimin e sportit !?
Pakujdesia ndaj këtij sporti përfundon në 12 Prill, kur LSDM-ja dhe idetë e tyre shkatërruese do të mposhten nga qytetarët, thonë nga VMRO-DPMNE.