“Vendosen kënde të reja të lojërave për fëmijë.?? ??
Argëtimi i tyre nënkupton pjesë të rëndësishme të jetës cilësore, me standard social dhe integrues në Çairin tonë ?

Sot në rr. “Pere Toshev” – Bul.”Xhon Kenedi”, nesër vazhdojmë në një lokacion tjetër të Komunës që duam❤” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun: