Ditën sot po e përmbyllë, si pjesëmarrës në këtë ngjarje e cila shënon dhe finalen e turneut përkujtimorë, ” Dëshmorët e Kombit-Haraçina 2001″.Krenarë dhe i lumtur për mirënjohjen, e cila mu nda nga ana e organizatorëve për kontributin e dhënë në realizimin e këtij turneu. Simbolika e të cilit është mjaft e veçantë dhe padiskutim shumë e rëndësishme për ne.
Duke uruar fituesit e kësaj gare, uroj gjithashtu që edhe për shumë vite tjera të ndjekim bashkë këtë kompeticion.

?⚽️?1️⃣