Kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu ka promovuar pamjet e mrekullueshme nga rrethrrotullimi i ri në Çair.

“Pamje e mrekullueshme e rrethrrotullimit të ri në Çair që tashmë lidh rrugën “Kemal Sejfulla” me bulevardin “Brigada e Dytë Maqedonase”.

Përfundoi edhe një proces efikas dhe cilësor i punës në agjendën e bashkëpunimit të Komunës së Çairit dhe Qytetit të Shkupit. Komunikacioni në këtë pjesë të komunës padyshim se po frymon më lirshëm se dikur.”, ka shkruar në facebook kryetari i komunës së Çairit Visar Ganiu.