Në nderim dhe përkujtim të dëshmorit të kombit, Imri Elezi.

Sot në ditën e rënies, përkujtuam bashkë me vëllaun e tij, veprën e madhe të dëshmorit Imri Elezi, të cilën vepër e jetësuam në emër shkolle kohë më parë në Çair.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të, lavdi emrit dhe veprës së tij kombëtare!

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Dimanche 31 mai 2020