“Takim mjaft miqësorë, dhe produktiv me kryetarin e Komunës së Dibrës, Hekuran Duka, me të cilin biseduam dhe shqyrtuam çdo mundësi bashkëpunimi.

Qëllimi dhe ideja jonë e përbashkët është që komunat të cilat i udhëheqim, të jen vend i zhvilluar, i ndërtuar mirë dhe qytetarët ndjehen plotësisht të sigurtë.

Çdo nevojë e qytetarëve, përkthehet në anagzhim për ne, sepse komuna jonë është shtëpia jonë!” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun: