Sonte kisha nderin të marr pjesë në shënimin e Vitit të Ri, Islam ose Hixhrit organizuar nga Forumi Rinorë Islam, ku u dekoruan nxënësit dhe studentët e dalluar të vitit.

Kënaqësia ishte e madhe për faktin që ky event në vetvete promovon, stimulimin e diturisë dhe shkencës respektivisht nxënien e dijes tek të rinjët. Një nga mesazhet e shumta që përçon Hixhri është pikërisht lëvizja, ecja përpara, kërkimi dhe hulumtimi për mirë, mbarë dhe drejt prosperimit, dhe dija është padyshim rruga e vetme e cila na shpie drejt ardhmërisë së sigurtë dhe plot suksese.

Sonte kisha nderin të marr pjesë në shënimin e Vitit të Ri, Islam ose Hixhrit organizuar nga Forumi Rinorë Islam, ku u…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Mercredi 30 septembre 2020