Po inspektojmë prej së afërmi punimet që po zhvillohen për renovimin e Shkollës Fillore “Jashar Bej Shkupi”, të cilat tashmë janë gati të përfunduara.

Çdo investim i yni , shkon në llogari të përmirësimit të kushteve dhe garantimit të ambientit me standard për zhvillimin e procesit arsimorë dhe për shëndetin e nxënësve të cilët janë ardhmëria jonë.