Në misionin për shpëtimin e jetëve në Thumanë janë angazhuar edhe familjarët e personave të mbetur nën rrënoja. Një prej tyre ka treguar se motra, nëna dhe mbesa e tij kanë mbetur të bllokuar nën rrënoja. Ai tha se nëna dhe mbesa nuk reagojnë.“Kam motrën. Ajo reagon por nëna dhe mbesa jo.

Tre veta janë brenda. Motra quhet Lindita Cara”, u shpreh banori. Ai është afruar me një kovë në kokë pranë dhomës ku kanë mbetur të bllokuara familjaret e tij.