Vendosen tabela të reja në Stacionin Policor të Kërçovës , për herë të parë edhe në gjuhën shqipe

Pas emrimit për herë të parë të kryeshefit shqiptar në Stacionin Policor të Kërçovës është ndërruar edhe tabela e këtij institucioni, për herë të parë është vendosur edhe mbishkrimi në tabelë në gjuhën shqipe.
Tabela e re është vendosur në tre gjuhë , atë maqedonase, shqipe dhe angleze.