Aktiviteti fizik garancë për jetë të shëndetshme, ditë energjike dhe trup sa më vital. Bazuar në këtë qëllim, vendosen fitnes zona të reja në lagjen Çair i Vjetër në rrugën “Resenska”.

Bëhu aktiv-ruaje shëndetin tënd!
?‍♀️?‍♂️?️‍♂️

Image may contain: one or more people, tree and outdoorImage may contain: one or more people, tree, basketball court, outdoor and natureImage may contain: one or more people, tree, outdoor and nature