Arbresh.info ju sjell pamje ekskluzive nga  Durrësi ku Policia e Kosovës bashkë me Forca e Sigurisë së Kosovës (FSK) po kërkojnë të mbijetuarit nga tërmeti që goditi mëngjesin e sotëm Shqipërinë.

Në vendin e ngjarjes janë mbledhur shumë media vendore dhe ndërkombëtare, të cilat po raportojnë për ngjarjen.

Arbresh.info do ju mbaj të informuar gjatë orëve në vazhdim drejtpërdrejt nga Durrësi.