Komisioni Rregullator për Energjetikë ka vendosur që nga mesnata e sontme t’i ulë çmimet e derivateve.

Vendimi i KRRE-së parashikon që nga mesnata benzina të lirohet për

denarë kurse dizeli  të lirohet për 2.5 denarë.

Benzina EUROSUPER BS-95 tani do të kushtojë 64 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 66 denarë.

Çmimi i dizelit ulet për 2,5 denarë dhe tani do të kushtojë 56 denarë për litër