Këngëtarja nga Shkupi Tuna do të organizojë një konferencë publikë në Shkup për të apeluar njerëzit, binzesmenët dhe të gjithë ata që duan të ndihmojnë të prekurit nga tërmetet në Shqipëri.

Në këtë konferencë pritet të ketë një pjesëmarrje të madhe biznesmenësh pasi konferenca ka për qëllim që t’i informojë dhe apelojë biznesmenët që të ndihmojnë sa më tepër.

Konferenca do të mbahet në restorantin Four në Shkup me fillim nga ora 11 të enjten me 28 Nëntor