Këshilli i Qytetit të Shkupit në seancën e sotme të rregullt në mënyrë unanime solli vendim për ndarjen e ndihmës financiare me ndihmë në vlerë prej tre milionë denarësh për të pësuarit nga tërmeti në Shqipëri.

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov theksoi se zjarrfikësit dhe ekipet me drone terminale ende janë në Durrës, ku po ndihmojnë në gjetjen e civilëve dhe pastrimin e dëmeve nda tërmeti.