Nëndega e Aleancës për Shqiptarët në Luboten në një postim në Facebook ka përkrahur iniciativën e degës së ASH-së që t’i bashkangjiten Lëvizjes BESA.

Ja postimi i plotë:

Për fat të keq ASH nuk po na respekton si struktura. Ne dojm të fitojm dhe jo ti krijojm kushte BDIs për të fitu. Prandaj e mbështesim iniciativen e degës Tetovës për të be koalicion jorformal me Lëvizjen BESA.