Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi në emisionin ClicPlus në TV21 ka theksuar se Alternativa është pronë private e Logos A, respektivisht Adnan Ismailit-Abis, shkruan TS.

Sipas Thaçit është karakteristike së këta të Alternativës kanë unazat e ngjajshme si ai lideri “i Dronit” që i mbeti dora në Irak, Kasim Sulejmanit nga Irani.

Thaçi më tej tha se ata kanë lare miliona euru përmes “Logos A” dhe askush kurrë si ka hetuar