Në edicionin qëndror të lajmeve në TV 21 mysafir ishte kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu.

Në lidhje me pikën e testimit që do hapet nesër, Ganiu ka vlerësuar se ajo nuk përbën rrezik potencial për shpërndarje të virusit korona, por se do të mundësojë të realizohen testimet më shpejtë. Me këtë ai vlerëson se do të ketë pasqyrë më të qartë për virusin në Çair.

Sa i përket rrjedhës së orës policore, Ganiu vlerësoi se banorët e Çairit janë duke e respektuar mirë dge apeloi te ata që ti respektojnë masat.

Prononcim direkt për TV 21, në lidhje me masat e ndërrmara nga Komuna e Çairit për parandalimin e përhapjes së COVID-19.▶️Nga informacioni që kemi veçova faktin se qytetarët e Çairit po respektojnë me përpikmëri orën policore.▶️ Informova poashtu se nga nesër në funksion kemi dhe pikën e testimit në Poliklinikën Çair , jo si një rrezik por si një mundësi më afër qyetetarëve.▶️Kurse në vazhdën e të gjithë procesit të dezinfektimit që kemi bërë deri më tani në objekte të mbyllura, publike dhe private, ambiente të hapura, rrugët kryesore dhe ato sekondare nga nesër do të fillojë edhe dezinfektimi i hyrjeve të banesave kolektive. 🏙✔▶️Dhe për fund, natyrisht apelova dhe apeloj për kujdes, disciplinë dhe respektim të rekomandimeve në luftën kundër COVID -19! 😷🏠👐🧼________________________________________Изјава во живо за ТВ21, во врска со превземените мерки од страна на Општина Чаир за спречување на ширењето на COVID-19.▶️Од информациите кои ги имаме, го издвоив фактот дека граѓаните на Општина со прецизност го почитуваат полицискиот час.▶️исто така информирав за пунктот за тестирање кој од утре ќе го имаме во Поликлиниката Чаир, не како ризик туку како можност за по блиску до граѓаните.▶️Исто така, во продолжение на досегашните превземени активности за дезинфекција на затворени објекти како јавни така и приватни, отворени простории, главните и споредните улици, од утре ќе започне и дезинфекцијата на влезовите во колективните згради.▶️И за крај, секако апелирав и апелирам за грижа, дисциплина и почитување на препораките за борбата против COVID-19.😷🏠👐🧼

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Dimanche 29 mars 2020