Falë ndërhyrjes së kryeshefit të stacionit policor të Butelit E.M kryeredaktori I Gazetës Lajm, Isen Saliu është lënë i lirë.
Policët deshën ta arrestojnë pak pas orës 19 dhe ta dergojnë në stacionin policor, për shkak se po incizonte me celular një ngjarje në lagjen Veri që e incizonin edhe shumë mediume tjera.
Arestimi ka qen si një keqkuptim dhe kryeredaktori ka qen i paralajmëruar Falë kryeshefit E.M problemi është tejkaluar dhe Saliu është lënë i lirë.