NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” i rikujton qytetarët se të premten (29.11) përfundon zbatimi i vendimit për pagesën e borxheve deri në 24 këste mujore (në varësi të lartësisë së borxhit) pa kamatë për pagesën e vonuar që filloi më 4 nëntor 2019.

NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi” u bën thirrje qytetarëve që kanë borxhe ta shfrytëzojnë javën e fundit të këtij aksioni, nga 25.11.2019 deri më 29.11.2019, për pagesa në këste pa kamatë për pagesën e vonuar