Të dashur qytetarë, aktiv politik i Bashkimit Demokratik për Intergrim, strukturë e nderuar dhe të gjithë ju që na besuat,

Një falenderim të sinqertë dua të shprehë për të gjithë ju, i madh e i vogël, burrë dhe grua, qytetarë dhe banorë që na mbështetët fuqishëm me votën tuaj me 15 korrik, na bëtë të fortë me angazhimin tuaj, na nderuat me prezencën tuaj, na dhatë amanetin për ta përmbushur!
Ne nuk do të ju zhgënjejmë, kemi fituar bashkë, frytet e fitores do ti shijojmë të gjithë si qytetarë të këtij vendi dhe si shqiptarë.

Mirënjohës pafundësisht,
I nderuar skajshmërisht,
FALEMINDERIT ?

IM