Ballina LAJME Talat Xhaferri në Shqipëri

Talat Xhaferri në Shqipëri

Sot, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi, do të jetë në Republikën e Shqipërisë ku do e japë mbështetjen e vet morale dhe institucionale ndaj viktimave të tërmetit katastrofal që e goditi vendin mëngjesin e 26 nëntorit dhe shkaktoi dëme enorme materiale por para së gjithash, viktima njerëzore numri i të cilëve për fat të keq akoma rritet.