Stresi u ka kërkuar të gjithëve që ndihmat në Shqipëri t’i dërgojnë personalisht.

Meqenëse po raportohet se po vidhen dhe shiten gjësendet në Shqipëri, Stresi ka bërë thirrje që t’i dërgojnë personalisht ndihmat tek familjet në envojë.

Këtë e bëri nëpërmjet publikimit të një fotografie në llogarinë e tij në Instagram. Reperi tregon se kështu ka vepruar ai dhe të tjerët që nuk i besojnë askujt.

Në vazhdim ua sjellim postimin e plotë të tij.