Këto fotografi qarkulluan nëpër rrjetet sociale për gjendjen e Spitalit të përgjithshëm në Gostivar.

Këtu është paraqitur reparti i fëmijëve.

Fotografitë i shpërndau edhe kryetari i komunës së Gostivarit Arben Taravari.

TV21 vizitoi spitalin, ndërsa reparti i pediatrisë dukej kështu.

Drejtori i Spitalit të Gostivarit, Jakup Jakupi thotë se fotografitë janë të vjetra dhe nuk pasqyrojnë gjendjen reale të Spitalit. Sipas tij nga reshjet e mëdha të shiut dhe borës çatia e repartit të fëmijëve është dëmtuar, por thotë se e kanë sanuar menjëherë që në muajin mars të këtij viti.

Por megjithatë, disa qytetarë që i pyetëm shprehen të pakënaqur nga kushtet e këtij spitali.

Drejtori Jakup Jakupi premton se objekti i spitalit do të rinovohet në tërësi.

Jakupi gjithashtu tha se së fundmi kanë rinovuar repartin e Kirurgjisë, ndërsa po presin edhe donacione tjera për të krijuar kushte më të mira për repartin e Gjinekologjisë.