“Solidarizohen të rinjtë e Forumeve Rinore të Bashkimit Demokratik për Integrim nëpër degë.

Tërmeti i tmerrshëm drodhi edhe ndjenjat e çdo të riu në vend, të gjithë degët e BDI-së u bashkuan në ndihmë të vëllezërve dhe motrave tona në Shqipëri të cilët në këto momente kaq të vështira kanë nevojë për përkrahjen tonë.

Ashtu si në festa kombëtare, edhe në kështu tragjedi natyrore ne dëshmojmë se pavarsisht ndarjeve fetare, shtetërore dhe politike, ne na bashkon ndërgjegjja kombëtare dhe humanizmi që na karakterizon.

Lutemi që vuajtja e tyre të jetë sa më e lehtë!
Me ty Shqipëri!” – shprehen nga Forumi Rinor pranë Bashkimit Demokratik për Integrim