Nëpër rjetin social TikTok po qarkullojnë disa video ku digjet flamuri Shqiptar dhe ai i Kosovës.
A po ndodh kjo për shkak se u ka hy frika se do të bëhet realitet kryeministri Shqiptar, apo thjeshtë është një video që tregon se sa na urrejnë Maqedonasit dhe sa na duan neve të jemi hisëtar në këtë shtet.