Kryetari i shoqatës “Esnaf”, Bejtulla Morina,është kapur nga kamerat duke bërë fushatë zgjedhore me kryetarin e LSDM-së Zoran Zaev në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Ky veprim i Morinës ka ngjallur reagime te tregtarët e Çarshisë së Vjetër të cilët kanë kërkuar dorhëqjen e menjëhershme të tij.

Shoqata “Esnaf” është organizatë jo-qeveritare dhe përfshierja e Bejtulla Morinës në kampanjë zgjedhore për një parti të caktuar është absurde dhe shkurtshqip.mk, mëson se tregtarët kanë kërkuar dorëheqjen e tij të menjëhershme.