Përderisa në Italinë veriore situate është bërë lëmsh nga koronavirusi, në Italinë e mesme ka shpërthyer një skandal diplomatik në mes Italisë dhe Maqedonisë së Veriut, ku ekipi i Lazio-s të hutuar nga ngjarjet në veri, kanë emëruar trajner Ziadin Selën duke e ngatërruar me Felipe Inzaghin.

Skandalin  e ka konfirmuar edhe MPJ e Maqedonisë, ku në mënyrë të ashpër kanë dënuar këtë emërim me arsyetimin se ende nuk është hapur afati i transfereve.

Sela dhe Inzagi ngjasojnë tmerrësisht në stilin e frizurës.