Shumë qytetar nga Kosova ia kanë mësyrë Shqipërisë për të ndihmuar në forma të ndryshme pas tërmetit që preku mëngjesin e së martës.

Me vetura, kombi, kamionë dhe autobusë, kosovarët shkuan drejtë vendit ëmë për të shpërndarë ndihmat.

Por edhe kësaj radhe u detyruan që të paguajnë taksën e autostradës para hyrjes në tunelin e Kalimashit.

Një lexues e ka dërguar fotografinë e faturës që ka paguar në autostradë.