Si duket, bashkëpunimi mes Aleancës dhe Alternativës ka filluar kohë më parë, duke e punësuar Krenar Llogën, djalin e dajës së kreut të Aleancës, Zijadin Selës.

Me këtë konfirmohet që ky koalicion dypalësh, kur i konvenon është pjesë e Qeverisë, dhe kur nuk i konvenon është opozitë.

P.S. Veç Menduh Thaçi dhe Ziadin Sela i punësojn familjarët e tyre prej opozite.