Tifozët maqedon edhe sot kanë ofenduar shqiptarët në lagjen Gjorçe Petrov të Shkupit duke brohoritur “Мртов шиптар, добар шиптар”.

Por në rrugë u ndalën një grup dasmorësh shqiptarë ku sipas informacioneve ishin nga komuna e Sarajit që dolën nga veturat dhe një i ri me motor dhe u drejtuan kah grupi i tifozëve. Duke e parë reagimin e shqiptarëve të cilët ishin mbledhur , tifozët maqedonas i ndalën ofendimet ndaj shqiptarëve dhe u shpërndanë.