Shqiptarët në Maqedoni të zhgënjyer nga premtimet e paplotësuara të LSDM-së kanë filluar të shkyejnë kartat e anëtarësisë së kësaj partie.

Nga një video të postuar në Facebook, mund të shihet se si Suad Memedi i cili u bashkua me LSDM-në më 18 shkurt të vitit 2015, ka grisur anëtarësinë e kësaj partie.

Në të njëjtën kohë në video thuhet se nuk ka drejtësi nuk ka paqe me këtë regjim kriminal kështu që aq ishte për LSDM.

LSDM u premtoi shqiptarëve në Maqedoni gjithçka në vitin 2016, dhe do të kujtojë gjithashtu premtimin e 300 pilotëve që do të punësohen nga Haraçina. T