Sonte disa minuta pas mesnate rreth orës 00:10 në orrë policore ka ndodhur një vrasje para qendrës klinike në Shkup ende nuk dihet motivi i sigurt zënka familjare përfundon tragjikisht viktima është 55 vjeçar dhe është therrur me thikë nga djali i tij.
Nuk edim se sakt ku ka ndodhur vrasja  mirpo Portali jon ka marur disa informacione prej gazetarëve në terën Viktima 55vjeçar duke dashur te kërkojë ndihmë ka nderruar jete ne hyrje te klinikes

Sic mësojm nga Gazetari i KlanMaqedoni Furkan Saliu  Vrasësi është arrestuar
Ai kishte tentuar ta vrasë babin e tij disa muaj më parë, por tanimë viktima kishte vendosur ta tërheq padinë