Sipas njoftimit qeveritar, janë ndërmarrë kufizime shtesë të lëvizjes për qytetarët e territorit të mbarë shtetit, gjatë ditëve të punës dhe fundjavës, duke filluar nga e mërkura,  nga ora 19:00.

“Ndalohet lëvizja për të gjithë qytetarët në nivel të mbarë territorit, çdo ditë, nga e Merkura deri të premten, nga ora 19:00 deri në orën 05:00 ditën e ardhshme”, thuhet në njoftim.

Ndërsa për Vikend prej të Shtunën prej ora 13:00 deri të Hënën në ora 05:00