Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për çështje evropiane. (Salla 10/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për politikë të jashtme. (Salla 10/14:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për financim dhe buxhet. (Salla “Boris Trajkovski”/12:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për marrëdhënie mes bashkësive. (Salla 6/10:30)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për arsim, shkencë dhe sport. (Salla 4/11:00)

Shkup – Seancë e Komisionit kuvendor për shëndetësi i mban seancën e 15-të dhe të 30-të. (Salla e Komisionit Kushtetues/11:00)

Shkup – Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi do të marrë pjesë në Konferencën për promovimin e programit Korpusi evropian i  solidaritetit. (Info qendra e BE-së/10:00)

Shkup – Tribunë me rastin e Ditës ndërkombëtare për të drejtat e njeriut në Fakulteti Juridik të UT-së ku do të marrin pjesë përfaqësues të institucioneve më të rëndësishme gjyqësore në vend, si Gjykata kushtetuese, Gjykata administrative, Gjykatat e apelit, etj, si dhe do të jenë të pranishëm edhe kryetari i Gjykatës Kushtetuese,Sali Murat dhe Avokati i popullit, Ixhet Memeti. (Amfiteatri nr. 109 – Fakulteti Ekonomik/11:00)

Shkup – Oda ekonomike e Maqedonisë organizon tryezën e rrumbullakët me temë “Zhvillimi strategjik i turizmit dhe mikpritja për efektet më të mëdha Ekonomike” pranë Odës ekonomike dhe turizmit në Maqedoni. (OEM, Salla 4 në katin e 5/12:00)

Shkup – Pritje me rastin e 10 vjetorit të themelimit të Odës Ekonomike të Maqedonisë – Turqi (MATTO). (h. “Hilton Dabël Thri”/18:00-20:00)

Shkup – Qyteti i Shkupit organizon ngjarje për integrimin ndëretnik të të rinjve në arsim. (Hotel Holidej In/11:00)

Shkup – Nata e fundit e edicionit të këtij viti të Festivalit të Lirisë, me të cilin CIVIL feston edhe 20 vjetorin e tij. (Muzeu i Qytetit të Shkupit/17:30-23:00)

Shkup – ITD Distribuim fillon fushatë gjithëpërfshirëse donatore, përmes së cilës përfshin blerës të kompjuterëve DELL.

Shkup – Panel diskutim “Të drejtat e minoriteteve në Republikën e Maqedonisë së Veriut” me rastin e Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut. (h. Holidej In/18:00)

Shkup – Fakulteti i Drejtësisë “Justiniani I” – Shkup do të mbajë Akademi zyrtare me rastin e 10 dhjetorit – Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut, e cila gjithashtu festohet edhe si Dita e Fakultetit. (11:00)

Shkup – Koncert i pianistit Dino Imeri me titull “Përrallë e dimrit”. (Salla kamertale e Filarmonisë/ 20:00)

Shkup – Konferencë për shtyp e IK Teatri për Fëmijë dhe Rini me rastin e premierës së shfaqjes rinore “KASETA”, me regji të Besfort Idrizit, të punuar sipas dramës me emrin e njëjtë të Denis Magnuson. (foaje e Teatrit për Fëmijë dhe Rini/10:30)