Një tjetër ditë, një tjetër prioritet po fillon rrugën e realizimit! Shkollën Fillore “Jashar Bej Shkup” po e bëjmë me palestër të re sportive.

Pas palestrës sportive që po e ndërtojmë në shkollën fillore “Kongresi i Manastirit”, me drejtorin e shkollës fillore “Jashar Bej Shkupi” Rrahim Maksuti dhe në prezencë të ish drejtorit të kësaj shkolle Muzafer Rexhepi nënshkruajtëm kontratën për përpilimin e projektit bazë të palestrës sportive,me çka fillojmë procedurën zyrtare të ndërtimit të saj!

Uroj punë të mbarë dhe do të vëzhgoj me vëmendje të plotë çdo detaj të fazave të ndërtimit për dinamikë efikase të realizimit!