Incidenti i ri i kryetarit të Shkupit Petre Shilegov i cili sulmoi me gojë një gazetar të TV Alfa pasi e pyeti se çfarë po bënte me problemin e ndotjes së ajrit.

Pasi e akuzoi atë për të bërë pyetje të njëanshme, Shilegov tha që ajo ishte një “e dobët”.

Dhe në rrugëdalje, duke menduar se askush nuk dëgjon dhe qëllon nga pozita e një reporteri politik të reporterit Alfa dhe thotë që të mos shihet marrëzi sepse Shkupi nuk ishte i  ndotur dje 10 dhjetor.

Situata u regjistrua nga një kamerë e TV Alfa