Sonte kisha nderin të jem në mesin e bashk Qytetarëve Rromë ku diskutuam për gjendjen në tërsi në komunen tonë, ju faleminderit për mikëpritjen shkruan Kryetari i Degë së Shuto Orizares po ashtu dhe shef kabineti në Komunën e Shuto Orizares.