Zhvillojmë vendet rurale !

Karshiaka po ndryshon

Edhe një projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetje finansiare ne bujqesi dhe zhvillim rural po jep fryta ne rrugen Studeniçan-Maranë ✅

Projekt i dytë që po realizohet në Komunën e Studeniçanit bashk me Kryetarin Azem Sadiki ,

Punojmë në të mirë të banorëve të gjitha vendeve rurale !

Mbetet që së shpejti të fillon me punë edhe projekti i tretë rruga Koliçan-Uji i Kuq i cili njejtë do finansohet nga Agjencia për mbështetje finansiare ne bujqësi dhe zhvillim rural me shumë prej 15 milion denarë, i cili përshkak të disa procedurave pak u vonua,

Me shëndet për banorët e Studenicanit dhe moranës !