Nuk të bën njeri karikja👇

Sot je nesër nuk je, ka pasur shum para dhe do ket shum pas, por mendo mirë se çdoherë duhesh të jesh “NJERI” si dje, si sot por edhe si nesër kur nuk do jesh.

FUNKSIONERI ËSHTË SHËRBËTOR I POPULLIT E JO POPULLI SHËRBËTOR I FUNKSIONERIT!

Не те прави човек фотелјата👇
Денеска ја имаме утре Не, ја имале и многу пред ќе ја имат и многу после, само треба да размислиш убаво секогаш треба да бидеш “ЧОВЕК” како вчера, така денеска па така и утре кога нема да бидеш.

ФУНКЦИОНЕРОТ ТРЕБА ДА БИДЕ СЛУГА НА НАРОДОТ А НЕ НАРОДОТ СЛУГА НА ФУНКСИОНЕРОТ!