Abdulselam Selami nuk ka të ndalur në mesin e bletarëve të Pollogut me Shoqatat “Qyteti Bleteve” dhe “Mjalti i Pollogut” ,mbas asaj ai menjëher takoi edhe banorët e Pallaticë ku kishte komunikim me banorët.