Selami : Mbi 30 milion denarë për tre fshatra në Komunën e Plasnicës

Zv.drejtori i Agjencisë për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abdul Selam Selami , së bashku me kabinetitn qeveritar sot përuruan projektet në Komunën e Plasnicës.

Në përfundim e sipër rrugët më fshatrat e Komunës së Plasnicës që finansohen nga Agjencia per mbështetje finansaire në bujqësi dhe zhvillim rural . Punohet intenzivisht në fshatrat Plasnicë , Pregllovo dhe Lisinçani-thotë Selami.