Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural, Abdulselam Selami,  përmes fotografive sjell pamje nga dy fshatra  të Shkupit, në gjendjen se si kanë qenë më parë dhe si duken sot .

Në profilin e tij në fejsbuk Selami shkruan: Dy fshatra të bukur të Shkupit sot si duken E para në Krushopek të Komunës së Sarajit E dyta është rruga e fshatit Uji i Kuq Komuna e Studeniçanit Kthejm jetesën nëpër fshatra me infrastruktur cilësore nëpër vendbanime shqiptare -thotë Selami.