Bartësi i listës në zonën 1 Izet Mexhiti , idenë e liderit Ali Ahmeti për kandidatin për kryeministër shqiptar e promovoi para banorëve të Koliçanit të Epërm. Zëvendësdrejtori i Agjencisë për Përkrahje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillimin Rural, Abdulselam Selami shkruan  :  Koliçani i Epërm i Karshiakës me energji pozitive dhe me këmbëngulje tha PO për Kryeministrin shqiptarë dhe Izet Mexhiti për bartës në zonën 1
#Kryeministërshqiptarë
#Karshiaka
#BDI- thotë Selami