Në facebook-un e tij zv.drejtori Abdul Selam Selami kishte ripostuar një proekt të cilin Agjencia për mbështetje në bujqësi dhe zhvillim rural kishte realizuar proektin e tij të radhës dhe kishte shkruar:Nuk kam luftuar unë për parti politike po për kombin shqiptar , asnjëher mos i ndani shqiptarët në parti politike po ndihmoni gjithë pa selektime

Ndëra Ziadin Sela krenohet nëpër rrjetet sociale që proektet po ndërtohen me finansim nga Komuna e Vrapçishtes nga Kryetari i partis së tij Isen Shabani

Portali jonë kishte postuat më herët një ndër të njejtin postim në të cilën êshtë cekur që Selami nuk ka të ndalur vazhdon punimet në Komunën e Vrapçishtes